Jump to content
hispeed7721

iPhone app inop

Recommended Posts

hispeed7721    307

For several days, whenever I open the Baseops app on my iPhone, it shows no content under "unread." I thought signing out and back in (on the app) might fix things but now I cannot log back into the app. Whenever I try to login, I get a pop up with 50+ pages of error code. I have no issue logging in via safari on the iPhone or on my computer.

Anyone else having this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
DFRESH    194

Everybody else is having this issue. I didn't start a different thread about it, but I mentioned it in the Reputation thread. The app will be out of service UFN.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DFRESH    194

Update:

I've installed an older version of the back end software that the app needs to access the forum. It should work for the near rocks. Of note, if you ever have issues with the app, logging out and logging back in should help. Also if there's something wrong on the server end the app won't let you back in, which will save you battery life from your app constantly trying to access something that isn't there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kenny Powers    175

Having the same issue with the tapatalk and baseops.net app. Get a CSFR fail or something like that when I try to log back in to Base Ops on either. Can still see posts but only as a guest.  Samsung Galaxy phone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SurelySerious    416
10 hours ago, DFRESH said:

Do you have Two Factor Authentication enabled? 

I'm getting that same error and it appears I do not have TFA enabled. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kenny Powers    175
22 hours ago, DFRESH said:

Do you have Two Factor Authentication enabled? 

Negative. It worked forever on my phone then stopped about a week ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Champ Kind    698
On 7/31/2017 at 9:35 AM, Kenny Powers said:

Having the same issue with the tapatalk and baseops.net app. Get a CSFR fail or something like that when I try to log back in to Base Ops on either. Can still see posts but only as a guest.  Samsung Galaxy phone.

 

On 8/2/2017 at 8:12 PM, Kenny Powers said:

Not sure if it matters but the website works fine on my phone, just the baseops.net and tapatalk apps giving the error.

Same errors and remarks as above. 

 

 

IMG_0831.PNG

Edited by Champ Kind

Share this post


Link to post
Share on other sites
DFRESH    194

I'm looking into it. Apparently something is wrong on the Tapatalk end of things.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Learjetter    287

Same login failure (csrf_fail).  On both:  Android galaxy tablet: baseops paid app and android phone: free app. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
DFRESH    194

The team that builds the app will be randomly tinkering with the plugin and the site over the next 24 hours or so. Hopefully they can get it resolved soon.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Learjetter    287

Still same error on both free and paid  app on android phone and tablet.  Did the tinkerers give an ETIC?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×